Društvo

Čestitke Krivokapića i Popovića

Predsjednik Socijaldemokratske partije Crne Gore, Ranko Krivokapić uputio je čestitku, povodom Božićnih praznika, građanima i vjernicima pravoslavnih crkava koji slave Božić po julijanskom kalendaru. 
Čestitke Krivokapića i Popovića
Portal AnalitikaIzvor

“Neka ovaj uzvišeni praznik bude svima povod za više sloge, međusobnog razumijevanja, praštanja i vjere u univerzalne vrijednosti", kazao je Krivokapić.

Prema njegovim riječima, samo tako će se moći graditi mostovi povjerenja i prevladavati podjele, stvarajući humano i solidarno društvo i zajednicu koje će jednako pripadati svima. 

"Neka nam nova godina da više snage da se okupimo, zaboravimo na nesuglasice, neka nam zajedništvo, a ne zavade, bude ideja koja će nas voditi kroz sva životna iskušenja", poručio je Krivokapić.

Građanima pravoslavne vjeroispovijesti, vjernicima i svještenstvu pravoslavne crkve čestitke, povodom Badnjeg dana i Božićnih praznika, uputio je predsjednik Liberalne partije, Andrija Popović.

"Neka nas božični dani podsjete na zajedničke vrijednosti oko kojih se svi okupljamo, sloboda, mir i ljubav među ljudima bez obzira na bilo kakve razlike. Svako od nas mora naći još više snage da zajednički radimo i gradimo društvo koje će istinski baštiniti takve vrijednosti", poručio je Popović.

Portal Analitika