Politika

DPS, SD i BS zajedno u Beranama

Predsjednici beranskog Odbora Demokratske partije socijaliste, Socijaldemokrata i Bošnjačke stranke, Bogdan Fatić, Onur Babaić i Erol Rastoder potpisali su danas Sporazum o koalicionoj saradnji i zajedničkoj izbornoj listi na lokalnim izborima, koji će se održati 04. februara 2018. godine.
DPS, SD i BS zajedno u Beranama
Portal AnalitikaIzvor

Potpisnici Sporazuma dogovorilu su da će nastupiti sa listom pod nazivom „Berane pobjeđuje – Milo Đukanović – DPS, SD, BS“.

"Koalicija je formirana sa ciljem da se zaustavi dalja devastacija i propadanje Berana od strane aktuelne lokalne vlasti, te da bi se obezbijedio brži ekonomski razvoj i unaprijedio životni standard gradjanki i gradjana Berana", navodi se u saopštenju.

Potpisnici sporazuma, kako se navodi, biće posvećeni zaštiti multietničkog i multikonfensionalnog sklada, kao i promociji zajedničkih multikulturalnih i antifašističkih vrijednosti u Beranama.

"Potpisnici Sporazuma obavezuju se da daju podršku kandidatu Demokratske partije socijalista za predsjednika opštine Berane, kao zajedničkom kandidatu koalicije", zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika