TV / Film

Radujem se praznicima jer sam jedino tada sa porodicom

 Crnogorski glumac Momčilo Otašević 2017. godinu pamtiće po uspjehu na poslovnom planu. Pored brojnih predstava, koje je odigrao kod nas i u regionu, zapaženu ulogu imao je i u hrvatskoj seriji ,,Čista ljubav“, koja obara rekorde gledanosti. Kako je kazao za Pobjedu, posebno se raduje praznicima, koje će provesti na Cetinju u krugu porodice i prijatelja. 
Radujem se praznicima jer sam jedino tada sa porodicom
PobjedaIzvor

U intervjuu otkriva na čemu insistira u ljubavi, da li mu prija popularnost koju je za kratko vrijeme stekao i kakvi su mu poslovni planovi u ovoj godini.

POBJEDA: Koji su to trenuci po kojima ćete pamtiti 2017. godinu?

OTAŠEVIĆ: Godina koja je za nama bila je naporna kada je posao u pitanju. Pamtiću je po premijeri predstave ,,Učene žene“, lijepoj saradnji sa rediteljem Jagošem Markovićem i ansamblom CNP-a.

Privode se kraju pripreme za početak snimanja filma ,, Poslije zime“ u režiji Ivana Bakrača, a raduje me što će ovaj projekat okupiti dosta mladih glumaca. Sve u svemu, 2017. je bila jedna lijepa i produktivna godina za mene.

POBJEDA: Da li praznici kod Vas izazivaju posebno raspoloženje, hoćete li ih provesti radno ili u krugu dragih ljudi?

OTAŠEVIĆ: Praznike volim jer su to dani za porodična okupljanja, druženje sa prijateljima i rodbinom, a kako zbog posla nijesam mogao biti na proslavi prvog rođendana malog Maksima, (a ja sam mu striko), koji je trenutno ,,glavna faca“ u porodici, planiramo to da proslavimo čim dođem kući.

U proteklih nekoliko godina praznici su jedino vrijeme kada je moja porodica skupa zbog mojih i sestrinih obaveza, tako da se radujem dolasku kući. Nakon praznika počinje snimanje filma, a kako volim da radim u Crnoj Gori, to jedva čekam da počnemo.

Opširnije u Pobjedi

Portal Analitika