Crna hronika

Uhapšene četiri osobe u Nikšiću

Policija je u Nikšiću, u odvojenim akcijama, uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su počinili krivično djelo kradje, teške kradje i razbojničke kradje.
Uhapšene četiri osobe u Nikšiću
Portal Analitika/Uprava policijeIzvor

Slobode je lišen R.P. (34) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio tri krivična djela teška krađa i jedno krivično djelo krađa. On je, kako se sumnja, ova krivična djela počinio u periodu od 18.11.2017. do 20.12.2017. godine na štetu Uprave za imovinu, „AD Koni konfekcije“ i firme „Pjastera“. R.P. je, sumnja se, otuđio podzemni kabl dužine 105 metara, više bakarnih kablova, elektrokablove od instalacija, elektrokablove za napajanje šivećih mašina, aluminijske žice i reflektore.

Lišen je slobode S.K. (24) zbog postojanja osnovane sumnje da na štetu dva fizička lica i jednog taksi udruženja otuđio više komada bijele tehnike, ručni i baštenski alat, veću količinu aluminijskog lima i kutiju sa pazarom. Dio otuđenih stvari je pronađen i vraćen vlasnicima.

 

Uhapšeni su i P.J. (35) i M.P. (50), oba iz Nikšića, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa na štetu firme „Fidelis“. Oni su kako se sumnje, ovo krivično djelo počinili na način što su, 21.12.2017. godine, izvršili provalu u podrumske prostorije ove firme i iz unutrašnjosti otuđili veću količinu raznih rezervnih djelova mašina marke „Unitas“. Rezervni dijelovi su pronađeni i  vraćeni vlasniku

 

Portal Analitika