Društvo

Marković prisustvovao svečanoj sjednici Senata, nagrađeni najbolji studenti

Predsjednik Vlade Duško Marković prisustvovao je danas Svečanoj sjednici Senata Univerziteta Crne Gore, na kojoj su uručene nagrade najboljim studentima u protekloj godini kao i nagrada za doprinos u internacionalizaciji Univerziteta Crne Gore
Marković prisustvovao svečanoj sjednici Senata, nagrađeni najbolji studenti
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
Portal AnalitikaIzvor
Rektor Univerziteta CG prof. dr Danilo Nikolić uručio je nagrade za 17 najboljih studenata, dok će još jednom studentu nagrada biti uručena naknadno, zbog spriječenosti da prisustvuje današnjoj ceremoniji. Rektor UCG je uručio i nagradu za doprinos u internacionalizaciji UCG dr Mirku Đuroviću, direktoru Instituta za biologiju mora.
Svečanoj sjednici, pored predsjednika Vlade Duška Markovića prisustvovali su i ministar prosvjete Damir Šehović, članovi Senata, Upravnog odbora, dekani i direktori univerzitetskih jedinica, kao i rukovodioci službi Univerziteta, studenti i njihovi roditelji.

Rektor prof. dr Danilo Nikolić uručio je nagrade za 17 najboljih studenata: Anđeli Vlahović, Anastasiji Popović, Milici Zindović, Sanji Pavićević, Jeleni Jovović, Nebojši Boškoviću, Milevi Manojlović, Nikoli Tomiću, Bojani Zindović, Vesni Radović, Vasiliju Bojoviću, Dimitriju Čvoroviću, Dušanu Đukiću, Adisi Međedović, Sofiji Palibrk, Ivani Đuričanin i Nini Bošković.

Rektor je uručio i nagradu za doprinos u internacionalizaciji Univerziteta Crne Gore dr Mirku Đuroviću, direktoru Instituta za biologiju mora.

U prilogu možete naći govor rektora prof. dr Danila Nikolića, kao i spisak dobitnika nagrada.

Portal Analitika