Politika

Partijska tortura beranske vlasti

Na kraju svog neuspjelog mandata, čelnici beranske vlasti iz Koalicije „Zdravo Berane“ u susret februarskim lokalnim izborima vrše neviđene pritiske na svoje partijske  neistomišljenike,  radnike zaposlene u lokalnoj samoupravi i opštinskim ustanovama i preduzećima, kao svoj posljednji trzaj pred odlazak sa vlasti. Svjesni da broje svoje posljednje dane u foteljama, te da im birači otkazuju podršku i lojalnost,  „nezdravi“ pokušavaju da ucjenama i pritiscima na svoje zaposlene zaustave svoj politički sunovrat, navodi se u saopštenju OO DPS Berane, dostavljenom Portalu Analitika.
Partijska tortura beranske vlasti
Portal AnalitikaIzvor

- Demokratska partija socijalista im i ovim putem poručuje da su im i te metode uzaludne, te da će zbog toga  biti i predmet nadležnih državnih organa. Takođe, zaposlenima, koji su uvidjeli da beranski vlastodršci odlaze, i koji nam svakodnevno dostavljaju materijalne dokaze o torturi i pritiscima koje doživljavaju saopštavamo da će počinioce ovih pritisaka brzo stići kazna: i politička i pravna!

Pored ucjenjivanja i političke torture, odlazeći iz „nezdrave“ koalicije ovih dana sprovode masovna nezakonita zapošljavanja i vrše „uplate“ novčane socijalne pomoći svojim partijskim članovima    kao vid izborne trgovine. Sigurni smo da će prevare ove vrste  zaustaviti nadležni državni organi i time razotkriti sve partijske marifetluke i bezakonje VD koalicije koja se zvala „Zdravo Berane“.

Demokratska partija socijalista je uvjerena u svoju pobjedu na februarskim lokalnim izborima, kada će građani Berana aktuelnu lokalnu vlast zasluženo poslati u prošlost - zaključuju iz beranskog odbora DPS-a.

Portal Analitika