Fudbal

Nekadašnji trener Intera i Sitija preuzima Milan!

Čizma se usijala jutros poslije informacije da Roberto Manćini preuzima Milan! Italijan je navodno veoma "nesrećan" u Zenitu i mogao bi da se vrati u Seriju A, kako bi preuzeo kormilo posrnulih Rosonera, umjesto Đenara Gatuza.
Nekadašnji trener Intera i Sitija preuzima Milan!
Gazeta delo sportIzvor

Ovu vijest objavila je Gazeta del sport, koja tvrdi da je nekadašnji trener Intera i Mančester Sitija već kontaktiran od strane direktora Rosonera Marka Fasonea i Masima Mirabelija s kojim se poznaje iz perioda dok je vodio Nerazure.

Iskusni 53-godišnji stručnjak u julu je preuzeo kormilo Zenita sa kojim je potpisao ugovor do ljeta 2020. godine, a godišnje zarađuje 8.000.000 eura. Do sada je predvodio tim iz Sankt Peterburga na 31 utakmici, a zabilježio je 17 pobjeda, osam remija i šest poraza.

Gazeta tvrdi kako Manćiniju ipak nedostaje italijanski fudbal i raspaljuje maštu navijačima Rosonera informacijom da bi on mogao da sjedne na klupu drugog milanskog velikana poslije Intera, sa kojim je osvojio tri uzastopne titule šampiona Italije.

Razlog zbog kojeg se Milanu žuri sa dovođenjem Manćinija je činjenica da su promašili i sa Đenarom Gatuzom koji ništa nije uradio nakon što je preuzeo tim od Vinćenca Montele, a pride je još dublje srozao ionako okrnjen imidž Rosonera.

Navodno, ukoliko večeras ne pobijedi Inter u četvrtfinalu Kupa Italije, proslavljenom vezisti Milana će biti uručen otkaz.

Portal Analitika