TV / Film

Cineplexx vraća publiku u bioskop

Ima neka posebna draž u gledanju fimova na velikom ekranu, u mraku bioskopske sale. Posebno, kada uživamo u omiljenom žanru sa bliskim prijateljima, a razgovor se pretvara u poglede, osmjehe, dodire. Ili kada sa potpunim neznancima preživljavajući razne drame, rješavajući zapetljane misterije dišemo u jednom dahu…
Cineplexx vraća publiku u bioskop
Portal AnalitikaIzvor

Možda gužva u javnom prevozu, prodavnicama, tržnim centrima smeta, ali u bioskopskoj sali ona ima sasvim drugačiji efekat. Ljudi koji se smiju okolo, natjeraće i nas na smijeh, pa tako komediju nikada ne možemo doživjeti kući kao u bioskopskoj sali, kojom odliježe smijeh.

„Mišljenje da je mnogo veći užitak gledati film u bioskopu nego iz fotelje kući dijele i posjetioci bioskopa Cineplexx Delta City koji su doprinijeli da 2017. godina bude vrlo uspješna za našu kompaniju“, istakla je PR Cineplexx-a Olivera Bracanović.

„Cineplexx Delta City je najveći i najmoderniji bioskop u zemlji i dio je vodećeg i nagrađivanog poznatog evropskog bioskopskog lanca.“

„Našu posvećenost u ponovnoj izgradnji i razvoju kulture odlaska u bioskop prepoznali su i naši posjetioci, pa se Cineplexx pozicionira kao omiljeno mjesto za izlazak za tinejdžere i omladinu, dok porodične posjete ali i česte posjete škola govore o tome da su bioskop prepoznale kao mjesto gdje djeca stiču naviku praćenja kulturnih dešavanja, a uz to se i dobro zabavljaju”, dodaje Bracanović.

Podgorička publika ima priliku da najočekivanije filmove, blokbastere, nastavke poznatih franšiza pogleda čak i nekoliko dana ranije nego publika u Americi, a na premijerama ih ne rijetko dočekaju kostimirani junaci i performansi tematski povezani sa filmom.

Ljubitelje sedme umjestnosti u 2018. godini očekuju vrhunska filmska ostvarenja, a već na januarskom repertoaru naći će se: drame „Smanjivanje“ sa Metom Dejmonom u glavnoj ulozi, „Velika igra“ sa Džesikom Čejstin, „Doušnik“ sa oskarovcima Meril Strip i Tomom Henksom, zatim posljednji dio čuvene trilogije “Lavirint: Lijek smrti”, triler baziran na istinitom događaju “Cijena života”, domaći film “Patuljci s naslovnih strana” sa Gordanom Kičićem u glavnoj ulozi, dok za najmlađe u januaru stiže novi Dizni-Piksarov film “Koko” sinhronizovan na naš jezik.

Cineplexx svim posjetiocima želi srećne novogodišnje i božićne praznike i obećava najbolji filmski provod i u 2018. godini.

Portal Analitika