Crna hronika

Ukrali alkohol iz prodavnice?

Podgorička policija rasvijetlila je krivično djelo razbojnička krađa u pokušaju i tom prilikom nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv dva maloljetnika.
Ukrali alkohol iz prodavnice?
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
Portal AnalitikaIzvor

"Naime, službenici CB Podgorica su, podnijelii poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca protiv L.B. (15) iz Podgorice i V.R. (15) iz Doboja, Bosna i Hercegovina, nastanjen u Podgorici, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo razbojnička krađa u pokušaju u diskontu „Krug“ u ulici Njegoševoj. Oni su, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinili na način što su, 22. decembra, došli do diskonta „Krug“ kojom prilikom je L.B. ušao u objekat i pokušao da otuđi bocu alkoholnog pića. Radnice diskonta su pokušale da ga spriječe u njegovoj namjeri, međutim L.B. je, sumnja se, radnici Ž.J. zadao udarac u predjelu stomaka i uspio da pobjegne iz objekta. Radnice diskonta Ž.J. i S.G. su pokušale da sustignu osumnjičene u čemu nisu uspjele", saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv L.B. i V.R. podnese poseban izvještaj kao dopuna krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo razbojnička krađa u pokušaju.

Portal Analitika