CEDIS

I danas višesatna isključenja struje

Dijelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
I danas višesatna isključenja struje
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
MinaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti Zeta - Golubovci, Cijevna i Ljakovići, a u Herceg Novom Đenovići.

Zbog planiranih radova na mreži, u Podgorici će od devet do 15 sati bez struje biti Dom zdravlja na Koniku i okolno područje.

Na Cetinju će, od deset do 14 sati, bez struje ostati Gornić, a od deset do 12 sati Podgranicom i dio Donjeg Polja.

U Budvi će, od devet do 12 sati, bez struje biti Mažići, Stanišići, Lapčići, Pobori, Stanjevići, Duletići, Brajići, Novoselje i Medigovići, a od devet do 15 sati Mainski put, Plinara i Blokarica

U Nikšiću će, od devet do 11 sati, bez struje ostati Pilatovci, Vučji do, Rvana Gora, Obljaj, Bjelica, Vrbica, Ubla, Crkvice i Bratogošt, od 11 do 16 sati Vraćenovići, a od deset do 15 sati Madžarski kraj i Seoca.

Bez struje će od deset do 12 sati biti Školska ulica u Kličevu.

U Baru i Sutomoru će, od deset do 14 sati, bez struje biti Vojska CG i repetitori na Crnom Rtu i Velji Grad.

U Herceg Novom će, od devet dodeset sati, bez struje ostati Mandići, Ubli, Dizdarica, Beci, Konjevići, Prijevor, Prnjavor i Lučići.

U Bijelom Polju će, od devet do 15 sati, bez struje biti Dobrinje, Sela i Loznice.

U Mojkovcu će, od deset do 12 sati i 30 minuta, bez struje ostati Lojanice, a od deset do 11 sati Polja.

U Kolašinu će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Raško, a od osam i 30 do 14 i 30 Lokve, Skrbusa, Mateševo, Jabuka, Vranještica, Recine.

Na Žabljaku će, od devet do 16 sati, bez struje ostati Ivan Do,Hotel Jezera i pumpno postrojenje na Crnom Jezeru.

U Beranama će, od devet i 30 do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Zagrađe, a od devet do 14 i 30 Marsenića Rijeka, Šekular 1, Šekular 2, Šekular 3 i Šekular 4 i na kratko DV 10 kV Dolac.

U Andrijevici će, od devet i 30 do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Trešnjevo, dok će u Rožajama, od devet do 14 i 30, bez struje biti Hurije, Grhovo, Bulevići, Donja Lovnica, Klanac, Sastavci, Ćosovica, Zloglavlje, Grižice, Honsiće, Lučice, Bašča, Gornja Bašča i Gornja Lovnica.

Portal Analitika