Fudbal

Vermezović za Arenu: Vjerujem da će doći do saradnje

Pregovori predsjednika Budućnosti Žarka Burića sa trenerom Vladimirom Vermezovićem trebalo bi da budu okončani pozitivnim epilogom. Pedeset četvorogodišnji stručnjak boravio je prije dva dana u glavnom gradu Crne Gore, a u hotelu „Podgorica“ je sa čelnikom ,,plavih“ dogovarao uslove saradnje, te razgovarao o planovima i ambicijama kluba. 
Vermezović za Arenu: Vjerujem da će doći do saradnje
ArenaIzvor

Arena saznaje da su dvije strane u načelu precizirale detalje ugovora, s tim što je Vermezovićev uslov da prihvati ponudu vezan za dolazak njegovog dugogodiš- njeg saradnika Darka Belojevića koji bi u stručnom štabu Budućnosti imao ulogu prvog asistenta. Na taj način bi Božidar Vuksanović i dalje brinuo o radu sa golmanima. Iskusni kormilar juče se automobilom vratio za Beograd, gdje čeka rasplet pregovora.

Rukovodstvo aktuelnog crnogorskog šampiona trebalo bi danas da se definitivno izjasni da li će nekadašnji tandem Partizana u paketu doći pod Goricu. Kako stvari stoje – Vermezović će biti nov šef stručnog štaba ,,plavih.“

- Bio sam u Podgorici i razgovarao sa predsjednikom Burićem. Pričali smo o svemu. Bio je to prijatan i korektan susret. Sve će biti poznato u narednih 24 sata. Optimista sam, kao i uvijek. Vjerujem da će doći do saradnje – rekao je sinoć Vermezović  za Arenu  dok je bio na putu za Beograd. Saga oko trenera Budućnosti traje od finiša jesenje polusezone, tačnije od momenta kada je smijenjen Dragan Kažić, tri kola prije kraja prvog dijela prvenstva.

Portal Analitika