Vaterpolo

Vaterpolo kamp zlatnih "ajkula" u Tivtu

Prvi put u Crnoj Gori sredinom 2018. godine biće održan "Montenegro Water Polo Camp" (MWPC) čiji su organizatori crnogorski istaknuti vaterpolisti Damjan Danilović i Vjekoslav Pasković, saznaje Portal Analitika.
Vaterpolo kamp zlatnih "ajkula" u Tivtu
A.P.
A.P.Autor
Portal AnalitikaIzvor

U "Montenegro Water Polo Camp"-u koji će se održati u Tivtu, od 15. juna do 26. avgusta 2018. godine, kroz četiri smjene moći će da učestvuju djevojčice i dječaci uzrasta od 9 do 15 godina.

- Kroz MWPC učićemo djecu pravim sportskim vrijednostima. Treninzi, utakmice, edukacija, druženje biće samo jedna stepenica mladog sportiste ka tome da postane šampion - kazao je Damjan Danilović.

U program kampa uključen je rad, kako sa domaćim, tako i sa trenerima svjetskog renomea.

Pored treninga i tehničko-taktičkih elemenata, kamp daje mogućnost sportske edukacije na teme sportske medicine, ishrane sportista kao i sportske psihologije.

vaterpolokamp

Učesnici kampa će takođe biti u prilici da upoznaju, treniraju i druže se sa sadašnjim i bivšim zlatnim crnogorskim ajkulama.

- Srećan sam što imamo priliku da svoje dosadašnje iskustvo kroz MWPC kamp podijelimo sa mlađim generacijama, te tako ujedno nastavimo da gajimo tradiciju vaterpola u Crnoj Gori - dodao je Vjekoslav Pasković.

"Montenegro Water Polo Camp" će svojim radom i strategijom promovisati sport i vaterpolo u Crnoj Gori i biti inspiracija i podstrek novim generacijama da jednog dana postanu šampioni.
 

Portal Analitika