Crna hronika

Kod Barana pronađena droga namijenjena za dilovanje

Policija je juče u sadejstvu sa službenicima Interventne jedinice Centra bezbjednosti Bar, pronašli i oduzeli oko kilogram marihuane i tom prilikom uhapsili tri osoebe osumnjičene za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Kod Barana pronađena droga namijenjena za dilovanje
Portal AnalitikaIzvor

"Službenici Odsjeka i Interventne jedinice CB Bar su, 21.12.2017. godine oko 21,50 časova, na magistralnom putu Podgorica – Bar u mjestu Haj – Nehaj, zaustavili pmv marke „VW Golf II“, bosanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao D.J. (21) iz Rogatice, privremeno nastanjen u Baru, dok su se u vozilu nalazili J.B. (22) i D.L. (32), oba iz Bara. Pregledom lica i vozila, policijski službenici su ispod haube pronašli jedno veće pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine 1,014 kilograma.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su D.J, J.B. i D.L. imali namjeru da opojnu drogu stave u tzv. uličnu prodaju na području Opštine Bar"- navodi se u saopštenju policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.J, J.B. i D.L. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga.

Pronađena biljna materija biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

Portal Analitika