Crna hronika

Na žrtvu pucano iz dvije vrste pištolja

Tridesetšestogodišnji Beranac Danijel Mandić zvani Manda ubijen je u noći između srijede i četvrtka, u Ulici Miloša Mališića kod bioskopa u centru Berana, pola sata poslije ponoći. Do zaključenja broja našeg lista beranska policija nije uspjela da identifikuje osumnjičene za ovaj zločin
Na žrtvu pucano iz dvije vrste pištolja
PobjedaIzvor

Mandić je sa prijateljima bio kod biskopa kada su napadači otvorili paljbu. Preliminarni rezultati istrage ukazuju da je na žrtvu pucano sa samo nekoliko metara razdaljine. Egzekutori su koristili automatsko oružje i pištolj kalibra 7, ne ostavljajući ni minimum šanse da Mandić preživi.

Detalji iz istrage

Prema pouzdanim saznanjima Pobjede, hladnokrvne ubice ispalile su šest metaka iz jednog, a onda su sa metra razdaljine iz drugog pištolja ispalili još dva hica u glavu Mandiću.

Mladić je odmah preminuo, a tijelo je po nalogu tužioca poslato na obdukciju.

Opsežnom istragom istražitelji su u naselju Budimlja pronašli zapaljeni automobil „golf 2“ bjelopoljskih registarskih tablica kojim su ubice pobjegle.

Upravo ti podaci iz istrage otkrivaju da je ubistvo brižljivo planirano do najsitnijih detalja i da je Mandić mjesecima praćen, a u izvršenju zločina bilo je uključeno više osoba koje su pratile kretanje mete.

Zločinačka ekipa nije se libila da pred očima prijatelja likvidira Mandića, a nakon toga velikom brzinom pobjegne i uništi „tragove“ u selu Budimlja.

Opširnije u Pobjedi

Portal Analitika