Zabava

Ne mogu da skupim snagu, skrhan sam

Toni Cetinski (48) kaže kako je protekla godina bila teška za njega i porodicu i da bi htio što prije da je zaboravi. Ipak, tvrdi Toni, okružen je pozitivnom energijom.
Ne mogu da skupim snagu, skrhan sam
RTL/StoryIzvor

– Imam saradnike, prijatelje i porodicu oko sebe – rekao je i dodao da se približio vjeri, Bogu i familiji.

– Kad doživiš neke teške stvari, shvatiš da su problemi koji te ponekad muče zanemarivi – rekao je pjevač za CoverStyle.

Cetinski je početkom prošlog mjeseca svojim Mercedesom naletio na Ibrahima Kevljanina koji je ležao na putu rovinjske Puste ulice, kako je utvrđeno obdukcijom. Pjevač nije došao na sahranu preminulom Kevljaninu poznatog pod nadimkom Braco.
– Nisam mogao da skupim snagu. Ne mogu. Skrhan sam. Nisam uopše u Rovinju niti u Istri i nisam dobro. Ne želim da se ikome dogodi ovo što se dogodilo meni, pa čak ni onima koji se usude grozne stvari insinuirati – objasnio je tada Cetinski za RTL.

Muzičar smatra da su trenuci poput te nesreće iskušenja, a o detaljima i dalje ne želi da priča. Najviše su ga pogađale nepravda i lažne informacije i o tome nije želio da ćuti.

– Nisam hteo ni u jednom trenutku da ispadnem žrtva. Suočio sam se s jednim zidom razmišljanja i promišljanja svega što se dogodilo. Cijeli ti život prođe kroz glavu – zaključio je Cetinski.

Portal Analitika