Politika

Ljiljana Šćekić štrajkuje glađu

Progon DF-a od strane tužilačkih i pravosudnih organa se nastavlja. Naime, uvažena članica Pokreta za promjene, Ljiljana Šćekić zbog nesavjesnog i pristrasnog rada ovih organa, spremnih na razne manipulacije, prikrivanje i krivotvorenje dokaza, kako bi se zaštitili nesavjesni ljekari i njihovi lobiji, je mirno štrajkovala u prostorijama Vrhovnog državnog tužilaštva. Njen štrajk je nasilno prekinut i ona je brutalno u marici prevezena u Centar bezbjednosti, saopšteno je iz pres službe Pokreta za promjene. 

Ljiljana Šćekić štrajkuje glađu
Portal AnalitikaIzvor

"Zbog brutalnosti ophođenja policajaca ova šezdesettrogodišnja gospođa doživjela je šok i što su i ljekari konstatovali. I umjesto da oni odgovaraju, ona je dobila rješenje suda za prekršaje da plati prekršajnu kaznu što je mirno štrajkovala u prostorijama tužilaštva. Ona, dostojanstvena i hrabra, je principijelno odbila da plati kaznu i juče je morala da se prijavi na odsluženje kazne u ZIKS.  Ljiljana je svoj boravak u ZIKS-u, u znak protesta protiv ovakvih zarobljenih institucija sistema, od strane mafije i kriminalaca onih na vlasti i van nje, odlučila da provede štrajkujući glađu, jer borba za pravdu nema cijenu, a u našim pravosudnim organima naći ćete sve drugo osim pravde, prava i zakona", ističe se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika. 

Poručuju "ovom odnarođenom režimu spremnom na sve, da slobodu ne mogu uhapsiti i da ničija nije do zore gore gorela, pa neće ni njihova". 

-Ovo nije samo borba Ljiljane Šćekić, ovo je borba svih hrabrih i časnih ljudi u Crnoj Gori. Sve ovo što činite prema slobodnomislećim ljudima doćiće jednog dana za naplatu, a nas nećete slomiti i pokoriti- zaključuje se u saopštenju. 

 

 

Portal Analitika