CEDIS

I sjutra višesatna isključenja struje

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

I sjutra višesatna isključenja struje
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima se ugrađuju brojila biće bez struje od osam do 18 sati. 

U Podgorici će nova brojila dobiti Mojanovići i Mahala, a u Herceg Novom Đenovići.

U Podgorici, zbog radova na mreži, struju od osam do 15 sati neće imati Pažići i Gornji Crnci, a od devet do 13 sati dio ulice “Lješkopoljske” od “Hemka” prema kanalu i Berska ulica.

Od devet do 15 sati doći će do periodičnih isključenja na području Zete i Lješanske nahije, a u istom terminu struju neće imati Ramza Ćaf, Drume, Božaj, Vitoja, Kremza, Skorać, Karaula Jagoda, Helnica, Nobom, Spinja, Arza, Brlaj i Traboin.

Od devet sati i 30 minuta do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Selo Potkrš, a od deset do 12 sati željeznička stanica “Bioči”, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, željeznička stanica “Lutovo”, Boljesestra, Seoštica i Orah.

U Baru će, od devet do 13 sati, struju neće imati Čelobrdo, od devet do 14 sati Veliki pijesak – Dubrava ul: 85, 86, 87, 88, 89, 90 i 91, a od deset do 15 sati Rafailovići.

Od deset do 17 sati bez struje će biti dio potrošača sa Gvozden brijega, Ronkule koji se napaja sa MBTS Gvozden Brijeg, Zgrade D10, D11, D12, C7, I30 i I33 koje se napajaju sa MBTS Grupacija D, Zgrade E13, E14, E15, F16, F17, G18, G19, G20, I26 koje se napajaju sa MBTS Grupacija F i dio naselja Ilina preko pruge koji se napaja sa MBTS Ilino Mijović. 

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Kukulje, a od 11 do 17 sati Rasovo, Loznice, Boljanina, Zminac, Pruska, Lipnica, Nedakusi, Potkrajci, Sutivan, Kukulje, Sela, Njegnjevo, Konatari, Unevina, Metanjac, Kanje, Gubavac, Bistrica, Dobrakovo, Imako, Imperijal, Industrija Mesa i Voli.

U Mojkovcu će, od deset do 13 sati, struju neće imati Žari-Brezovac, a u Kolašinu, od devet do 15 sati Lokve, Skrbusa, Matesevo, Jabuka, Vranjestica, Recine i Petrova Ravan.

U Beranama, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada Fleš Ri, zgrada za djecu sa posebnim potrebama i Studentski dom.

Od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Brezojevica, a u Rožajama, od devet do 14 sati, Grižice.

U Andrijevici, od devet do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati Poda.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika