Abiznis

BOKAN: Novčanu nagradu ustupam Zavodu "Komanski most"

Dobitnik nagrade 19. decembar Dragan Bokan, zahvalio se predlagačima, žiriju i Glavnom gradu na ovom vrijednom priznanju. Bokan je istakao da je kompanija Voli u Podgoricu investirala 65 miliona eura i dodao da su vatrogasci najviše zaslužili nagradu. On je naveo da će novćanu nagradu ustupiti Zavodu Komanski most. Obraćanje Bokana prenosimo integralno.
BOKAN:  Novčanu nagradu ustupam Zavodu "Komanski most"
Portal AnalitikaIzvor

Ono što sa sigurnošću govorim u ime svih je -  malo je reći da smo ponosni. Nama nagrada nije bila primarni cilj, ali nas čini svjesnim da je naš napor prepoznat i priznat, a to je velika satisfakcija.

Svi mi, i nominovani i nagrađeni, dali smo lični napor da svijet oko sebe mjenjamo na bolje. Da radimo najbolje što možemo, kako na ličnom planu, tako i  za našu društvenu zajednicu, za naš grad i našu zemlju.

Sa dubokom odgovornošću pred sobom i pred onim što nosimo u krvi i nasleđu predaka koje nas obavezuje.

Siguran sam da će se gospodin Kovačević složiti sa mnom u tome da ova nagrada na prvom mjestu pripada podgoričkim vatrogascima, Službi zaštite Glavnog grada. Rizikovali su  svoje živote u borbi sa vatrenom stihijom i požarima koje su nas zadesili ove godine. Njihov trud i posvećenost da zaštite živote građana, njihovu imovinu i imovinu Glavnog grada, predstavlja podvig koji je pokazao koliku  plemenitost i humanost ovi ljudi nose u srcu.

Kantautor Slobodan Kovačević podario je Crnoj Gori najljepše pjesme. Hvala mu za sve lijepe trenutke  koje smo doživjeli uz njegovu muziku. Svi mi smo ponosni  na njegov lični pečat na regionalnoj muzičkoj sceni i srećni što imamo autora koji je u stihove i muziku na najljepši način pretočio sve ono što nosimo u srcu za našu Crnu Goru.

I na kraju, zahvljujem na ovom velikom priznanju i u svoje lično ime i u ime 2.100 zaposlenih u kompaniji Voli, od čega je 1050 stanovnika Glavnog grada.

U ove 22 godine od osnivanja, kompanija Voli je u razvoj biznisa na teritoriji Opštine Podgorica, investirala 65 miliona eura.

Tokom svih ovih godina, trudili smo se da uvijek budemo tu za svoj grad, kroz uređenja okoline, donacije zdravstvenim ustanovama, učešćem u svim humanitarnim aktivnostima, podršku obrazovnim i sportskim institucijama, spotskim kolektivima,  podršku KK Budućnost Voli, koji je ponosnašeg grada i države, podršku prihvatilištu za beskućnike, učešćem u gotovo svim gradskim  manifestacijama - sve sa ciljem da unaprijedimo  kvalitet života naših sugrađana.

Brižljivo vodeći računa o svim aspektima djelovanja i našoj  poslovnoj reputaciji, trudili smo se da u poslovnom miljeu van granica naše zemlje budemo pravi reprezent svog  grada. Želja nam je da i dalje kreiramo, stvaramo, otvaramo nova radna mjesta i nove mogućnosti, vodeći zdrav biznis, okrenut ka budućnosti i razvoju pojedinca.

Hvala vam na tome što ste prepoznali i nagradili naš napor da na kulturan i profesionalan način, uslugom i kvalitetom ponude pokažemo poštovanje prema potrošaču, kao i da profesionalnošću i poštovanjem svih etičkih principa pokažemo kulturu poslovanja u svim segmentima.

Posebna je emocija kad nagrada dolazi od svog grada. I posebna obaveza. I mi ćemose potruditi da od sada damo još više.

U ime nagrađenih, posebno zahvaljujem predlagačima i članovima žirija koji su nas odabrali između 12  kandidovanih za Devetnaestodecembrarku nagradu

Na kraju, toplo zahvaljujemi na novčanoj nagradi koju ću ustupiti  Zavodu "Komanski most".

 

Portal Analitika