Crna hronika

Beranac osumnjičen za nedozovoljeno držanje oružja

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Berane su, preduzimajući mjere i radnje u cilju pronalaska vatrenog oružja u ilegalnom posjedu, podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv bezbjednosno interesantnog lica A.Š. (26) iz Berana, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Beranac osumnjičen za nedozovoljeno držanje oružja
Portal AnalitikaIzvor

Naime, službenici CB Berane su, 17.12.2017. godine, izvršili pregled bezbjednosno interesantnog lica A.Š. i tom prilikom pronašli i oduzeli pištolj tzv. „Tetejac“ M57 kalibra 7,62 mm sa osam komada municije kalibra 7,62 mm u okviru. 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da se protiv A.Š. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Službenici CB Berane će u narednom periodu preduzimati intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska  vatrenog oružja u ilegalnom posjedu.

tetejacberane

 

Portal Analitika