Tajanstveni USB Vladimira Klička

Ako se vratimo otprilike osam mjeseci unazad, sjetićemo se da je Vladimir Kličko tada otkrio postojanje USB-a u kojem se nalazi njegova prognoza okršaja koji ga je tada čekao sa Entonijem Džošuom.
Tajanstveni USB Vladimira Klička
Fightsite.hrIzvor

Ishod ovog dvoboja dobro nam je poznat, mladi Britanac slavio je tehničkim nokautom u jednom od najboljih bokserskih mečeva 2017. godine. No ono što ne znamo je to koliko je “Dr. Steelhammer” bio daleko ili blizu u svojoj prognozi, piše Fightsite.hr.

Kako bi svoju popularnost, ali i posljednji meč u karijeri, dodatno iskoristio u humanitarne svrhe, legendarni Ukrajinac još je ranije najavio prodaju bokserskog ogrtača koji je u sebi imao ušiven USB s tajnom koju je samo on znao.

Taj ogrtač i USB od sada imaju novog vlasnika, a riječ je o još uvijek medijima nepoznatoj osobi koja je za ovaj djelić istorije izdvojila čak 160 hiljada funti. Kličko je otkrio i kako je dodatnih 10 hiljada funti dodato za večeru s njim, na što je on i pristao.

Sav prikupljeni novac biće namijenjen humanitarnim projektima, koje će za djecu organizovati Kličkova dobrotvorna ustanova.

 

Portal Analitika