Crna hronika

Bar: Policija spriječila likvidaciju i oduzela arsenal oružja

Barska policija spriječila je likvidaciju koja je planirana u tom gradu i uhapsila Danijelu Kisić Petrović (65) pretresom čije kuće je pronađen arsenal oružja.
Bar: Policija spriječila likvidaciju i oduzela arsenal oružja
TV Vijesti, Portal Vijesti Izvor

Televizija Vijesti saznaje da policija ima operativna saznanja ko je trebao da bude meta, ali u cilju dalje istrage za sada neće objaviti taj podatak.

Sagovornik Televizije Vijesti iz policije objašnjava da su postupajući po operativnom podatku da se sprema likvidacija u Baru pripadnici barske policije  pribavili naredbu za pretres stana i drugih prostorija koje koriste Kisić Petrović i njen sin Kristofor Petrović (30).  

Pretresom prve lokacije u barskom naselju Mirovica policija je pronašla i oduzela hekler sa dva okvira punim municije, škorpion sa tri okvira puna municije, revolver pištolj nn marke sa sedam komada municije u njemu, fantomku, lisice, gasni pištolj, pribor za čišćenje oružja, tri pečata i jedan štambilj za koje se sumnja da su falsififikovani kao i preko 2.000 komada razne pištoljske municije.

Pretresi na još jednoj lokaciji su u toku.

Takođe se sumnja da Kisić-Petrović stoji iza dva paljenja vozila u Baru, kao i postavljanje eksploziva na kuću jednog Baranina.

Portal Analitika