Politika

Okanite se postavljanja dijagnoza

Opštinski odbor SDP Kotor uputio je reagovanje koje objavljujemo u cjelini. 
Okanite se postavljanja dijagnoza
Portal AnalitikaIzvor

„Progresivna demencija OO  DPS Kotor nas opet navodi da ih podsjećamo na nedjela za koja su zaslužni.

„Pink partija“ zaboravlja da je njihov lokalni lider, inače osuđen za šverc oružja, svojevremeno zastupao klijente protiv Opštine Kotor i, gle čuda,oteo Opštini imovinu.

„Pink partija“ zaboravlja da je Prva sestra zastupala opštinu po istom aranžmanu , kao i  „sporna“ advokatica čiji se ugovor transparentno proklamuje ovih dana u medijima, pa im nije smetalo. Jedina „greška“  u koracima nove zastupnice je pokretanje i rješavanje predmeta OKG DPS FK „Bokelj“ u korist grada. Znamo da vas  boli, ali moralo se stati na kraj DPS (Decenijskoj Pohari Stanovništva). Izostavili  ste,da li slučajno ili namjerno, da je novim izmjenama Zakona o javnim nabavkama od sredine tekuće godine, precizirano da konsultantske usluge ne podliježu istom. Čisto da se zna ko poštuje zakon.

„Pink partija“ zaboravlja na brojne „uspješne projekte“ u Kotoru počev od 900 000 eura uloženih u projekat lifta do tvrđave (provozajte se da osvježite sjećanje), prodaje hotela Fjord uz pompezne najave za novi (častimo vas noćenje) do  instant partijskog zapošljavanja pa danas imamo cijeli DPS podmladak u Luci (da ste sigurni da je brod vezan kako treba).

„Pink partija“ zaboravlja da je od Kotora htjela da napravi vlasništvo -Luku Prve banke.

Možda bi vam zdravije bilo da se okanete postavljanja dijagnoze SDP-u i posvetite se prevenciji lične, jer će vas vaša odvesti u ZIKS, a da toga nećete ni biti svjesni“, navodi se u saopštenju OO SDP Kotor.

 

 

 

 

Portal Analitika