Marketing

Popust od 10 odsto za kupovinu u Aroma marketima

U susret slavskim danima, Aroma marketi u saradnji sa „Pobjedom“ nagrađuju svoje potrošače popustom od 10 odsto, prilikom kupovine 16. i 17. decembra.
Popust od 10 odsto za kupovinu u Aroma marketima
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
Portal AnalitikaIzvor

Sve što je potrebno je da na kasi u Aroma marketima naši cijenjeni potrošači pokažu primjerak kupona koji donosi popust od 10 odsto.  Neposredno uoči slave Nikoljdan, želimo da čitaocima lista „Pobjeda“ i  našim kupcima omogućimo da se uz što povoljniju kupovinu  pripreme za predstojeće slavske praznike. Kuponi sa popustom se mogu iskoristiti 16. i 17. decembra i to je naš poklon za sugrađane i vjerne kupce koji se spremaju za slavlje narednih dana. Obezbijedili smo širok asortiman proizvoda, tako da se u našim marketima može naći raznovrstan i bogat izbor artikala koji su potrebni za pripremu ukusnih slavskih jela. Želimo da napomenemo da se popust sa kupona ne odnosi na dnevnu i revijalnu štampu, akcizne i artikle koji su već na promotivnoj prodaji. Iskoristili bi priliku da svim građanima koji slave uputimo najsrdačnije čestitke“ – saopštili su iz Domaće Trgovine - Aroma marketa.

Pobjeda će i u narednom periodu nastaviti sa sličnim akcijama za čitaoce, pa se i u novoj godini pripremaju akcije i brojna  iznenađenja.

-Popust od 10 odsto je značajan, i vjerujemo da će rasteretiti budžet naših čitalaca u danima kada imaju dosta izdataka – saopšteno je iz „Pobjede“.

Aroma i Pobjeda, svim čitaocima koji slave, čestitaju predstojeću slavu.

Portal Analitika