Crna hronika

Berane: Pronađen heroin, osumnjičeni lišen slobode

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su juče zajedno sa službenicma Centra bezbjednosti Berane, preduzimajući mjere i radnje u cilju otkrivanja, sprječavanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje droge, lišili slobode jedno lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - saopđteno je iz Uprave policije.
Berane: Pronađen heroin, osumnjičeni lišen slobode
Portal AnalitikaIzvor

''Naime, službenici Odsjeka i CB Berane su, 14.12.2017 godine oko 14,40 časoa, na osnovu usmene naredbe sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, a postupajući po operativnom podatku, izvršili pretres kuće koju koristi R.S.(45) iz Berana. Tom prilikom, policijski službenici su kod R.S. pronašli i oduzeli manju kutiju u kojoj se nalazilo sedam pvc zamotuljaka sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, ukupne težine od oko 5,2 grama, kao i mobilni telefon marke „Samsung“, navodi se u saopštenju.

Kako su dodali događaju je obaviješten državni tužilac u Višem  državnom  tužilaštvu  u Bijelom Polju koji je naložio da se R.S. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pronađena materija biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

Portal Analitika