Crna hronika

Podgorica: Uhapšen zbog sumnje da je počinio dvije krađe

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode D.B. (29) iz Mojkovca, nastanjenog u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa u sticaju sa krivičnim djelom oduzimanje vozila - saopšteno je iz Uprave policije.
Podgorica: Uhapšen zbog sumnje da je počinio dvije krađe
Portal AnalitikaIzvor

''Ovo krivično djelo je rasvijetljeno u sadejstvu sa CB Nikšić. Posebni izvještaj protiv osumnjičenog je državnom tužiocu u ODT u Podgorici. godine. Niame, 13.12.2017.godine, u službene prostorije CB Podgorica pristupio je Ž.D. iz Podgorice, koji je prijavio da mu je iz stana otuđena jakna u kojoj se nalazio novčanik sa ličnim dokumentima, kao i oko 50 eura, mobilni telefon i ključevi od vozila marke „VW Golf V“, te da mu je sa parkinga ispred zgrade u kojoj stanuje otuđeno  navedeno vozilo'', navodi se u saopštenju.
 
Kako dodaju policijski službenici su veoma brzo došli do sumnje da je izvršilac ovih krivičnih djela D.B.

''D.B. je naime u noći 12/13.12.2017. godine prenoćio u stanu kod Ž.D. i u ranim jutarnjim časovima, dok je oštećeni Ž.D. spavao, otuđio navedene predmete a zatim izašao iz stana i navedenim vozilom se odvezao do Nikšića. U Nikšiću je kontrolisan od strane službenika CB Nikšić i tom prilikom su mu i oduzeti predmeti koje je, kako se sumnja, otuđio.  D.B. je, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivične prijave, priveden nadležnom tužiocu'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika