Turizam

Nagradna igra i paketići za najmlađe povodom početka zimske sezone

U susret predstojećoj zimskoj turističkoj sezoni, u centralnom atrijumu tržnog centra Delta City u Podgorici u nedjelju će biti držan cjelodnevni događaj u organizaciji Nacionalne trustičke organizacije Crne Gore.



Nagradna igra i paketići za najmlađe povodom početka zimske sezone
Portal AnalitikaIzvor

Kako je rečeno Portalu Analitika, time će biti najavljen početak zimske turističke sezone, te promovisana novogodišnja ponuda crnogorskih opština.

Pored info-pultova na kojima će svi posjetioci od 10 do 22 časa moći da se informišu o domaćim zimskim centrima i ponudama opština, biće održan i program za najmlađe i njihove roditelje. Predviđeni su pokloni za mališane, kao i nagradna igra za sve posjetioce.

- Umjetničko-zabavni program počinje u 16:45 časova, kada će nastupiti plesna škola „Beauty“, nakon čega će svojim repertoarom posjetioce uveseliti dječiji hor „Zvjezdice“. Osim njih, u okviru programa će nastupiti dječiji solista Komnen Vuković, instrumentalni sastav Muzičke škole „Vasa Pavić“ i plesna trupa „Mistik“. Djeda Mraz će svim mališanima od 16 do 19 časova dijeliti novogodišnje paketiće, koje je obezbijedila NTO. Zainteresovani posjetioci Delte moći će popunjavanjem kupona da učestvuju u nagradnoj igri. Pripremljene su brojne i vrijedne nagrade, a izvlačenje dobitnika je zakazano za 19 časova – ističu iz NTO.

U toku dana predstavnici zimskih centara promovisaće na info-pultovima ponudu ski-centara u Kolašinu, Rožajama, na Žabljaku i Vučju, dok će Budva, Tivat, Herceg Novi, Bar, Kotor, Ulcinj i Podgorica predstaviti svoju ponudu i programe za novogodišnje praznike.

Portal Analitika