Crna hronika

Palestinac uhapšen zbog krađe na Starom aerodromu

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, preduzuimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo krađa. 
Palestinac uhapšen zbog krađe na Starom aerodromu
Portal AnalitikaIzvor

Naime, službenici CB Podgorica su, 13.12.2017. godine, lišili slobode M.H. (47) iz Palestine, sa boravkom u Podgorici u smještaju za azilante „Start II“, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa na štetu T.R.

On je, kako se sumnja, u toku noći 02/03.12.2017. godine ušao u prodavnicu hrane za kućne ljubimce “Pet Shop Gaston“ u ulici Avda Međedovića, na kojoj ulazna vrata nisu bila zaključana, i otuđio lap top i 40 eura iz metalne kase.

Preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela policijski službenici su operativnim radom identifikovali  osumnjičenog za ovo krivično djelo o čemu je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se M.H. liši slobode i da mu se privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa. 

Portal Analitika