Politika

SDP Kotor: Svjedok saradnik najtraženije mjesto u strukturi DPS-a

Kad jedna partija kao što je DPS godinama ne uradi ništa za svoj grad, a vremena su imali na pretek, nego čak štaviše sprovede takvu poharu, ovi očajnički pokušaji da se uzdignu u očima svojih sugrađana kroz neistinite i maliciozne izjave na račun  SDP-a izazivaju sažaljenje. Kolektivna amnezija, ili staračka demencija (godine vlasti im učiniše to, jer ostariše u vladajućim foteljama ) naših političkih oponenata očito uzima maha, ocijenjeno je iz kotorskog odbora SDP-a.



SDP Kotor: Svjedok saradnik najtraženije mjesto u strukturi DPS-a
Portal AnalitikaIzvor

„Pink partija“  zaboravlja na svoje „uspjehe“ gazdovanja državnom svojinom i postavljanje svojih „stručnih kadrova“ sa debelim kriminalnim dosijeima na rukovodeća mjesta, počev od opštinskih odbora pa do javnih preduzeća. Podjsecamo ih na  Rađenoviće , Maroviće, Kuljače…. i tako redom duž našeg lijepog primorja. Nije lijepo prijatelje  u nevolji zaboraviti. „Pink partija“  zaboravlja da nam je u kotorskoj opštini  u amanet ostavila preko 300 nerješenih predmeta , pa smo morali da pored njihovih pet diplomiranih pravnika (od koji tri pripravnika) angažujemo sposobnog advokata koji će to riješiti u razumnom roku na efikasniji način. Možda je njih tu zaboljelo što je baš taj advokat među prvim slučajevima riješio spor oko čuvenog OKG-DPS FK „Bokelj“ i predmetnu imovinu vratio opštini. Zato vjerovatno tolika ozlojeđenost jer im neko skide masku, a kotorske zimske maškare tek dolaze", navodi se u reagovanju na saopštenje lokalnog odbora DPS-a.

Kako se dodaje, "što je najbitnije „Pink partija“  zaboravlja da smo mi još uvijek tu, na vlasti u Kotoru, nekadašnji kočničar za njihova nedjela, a danas pokretačka snaga nove koalicione vlasti, da podsjetimo građane na pravu istinu".

-I naravno, više nego očigledno vas boli činjenica da smo počeli da rješavamo probleme građana Kotora i što zbog toga sve veći broj vaših pristalica dolazi kod nas. Pali ste na 32% na posljednjih lokalnim izborima, danas vjerovatno nemate ni 30%. Kotorani vide ko rješava decenijske probleme, a ko ih napravio. Vide i ko puni crnu hroniku i spuške ćelije, i da imaju samo jednu partijsku knjižicu -  knjižicu Organizovane Kriminalne Grupe (OKG) DPS. Zato vam je mnogi i vraćaju ovih dana jer ne žele takvo nasljeđe za sebe i svoje familije. Shvatamo i kolika je vaša navodna "briga" za Kotor bila - voljeli ste ovaj grad do posljednjeg eura, plaže, ponte ili Luke. Pošto je to vaša mjera patriotizma, podsjećamo vas da će poslije rada nadležnih organa mnogi putem Marovića, Kuljače ili Rađenovića. Samo da između sebe izaberete svjedoke saradnike, jer je to najtraženije mjesto u strukturi DPS-a- zaključuje se u reagovanju.

Portal Analitika