Politika

Odnos snaga u lokalnom parlamentu 1:20

OO DPS Petnjica uputio je saopštenje za javnost koje objavljujemo u cjelini. 
Odnos snaga u lokalnom parlamentu 1:20
Portal AnalitikaIzvor

„Na danas održanim ponovljenim izborima na biračkom mjestu br. 8 Savin Bor u opštini Petnjica,  DPS je pokazao svoju snagu i apsolutnu podršku građana. Povećanje broja glasova koje smo danas ostvarili najbolje govori o povjerenju koje građani imaju u našu partiju.

Želimo da se zahvalimo svim  biračima koji su nam pružili podršku i 26. Novembra i danas i sigurni smo da ih nećemo iznevjeriti  u naredne četiri godine jer ćemo biti maksimalno posvećeni daljem razvoju Petnjice.

Svjedoci smo da i ovoga puta kao i do sada drugi politički subjekti u Petnjici, još jedan svoj poraz slave  kao pobjedu, o čemu najbolje govori odnos snaga u lokalnom parlamentu i to 1:20.  Pokušavaju da se porede sa Demokratskom partijom socijalista iako su 20 puta slabiji.

Čvrsto ih uvjeravamo da kao što su sada opozicija u Petnjici, Mojkovcu, Cetinju i Tuzima , vrlo brzo postati opozicija u Beranama. Ne preostaje im ništa drugo nego da u takmičenju sa namasve naredne poraze doživljavaju kao svoj uspjeh“, navodi se u saopštenju OO DPS Petnjica.

 

Portal Analitika