Zabava

Tužila Džonija Depa za nasilje, a sada ga brani

Džoni Dep se našao usred bojkota djela javnosti u vezi sa njegovom ulogom u drugom dijelu filma “Fantastične zvijeri” koji je rađen na osnovu pisanja autorke “Harija Potera” Dž. K. Rouling.  
Tužila Džonija Depa za nasilje, a sada ga brani
StoryIzvor

Veliki broj ljudi ne želi da glumac igra ulogu zlikovca Grindelvalda jer je bio pod optužbama za navodno nasilje u porodici od strane bivše žene Amber Herd, pa smatraju da “nasilnik” ne bi trebalo da dobije prostora u filmovima.

– S obzirom na naše razumijevanje okolnosti, tvorci filma i ja ne samo što smo odlučni u tome da zadržimo originalnu ekipu glumaca, nego smo i iskreno srećni što imamo Džonija da igra jednog od najvećih likova – istakla je nedavno Rouling, a jutros je i bivša žena na društvenim mrežama podijelila svoje mišljenje o svemu i na zaprepašćenje fanova – stala u odbranu Depa!

– Da se zna, ovo je bila naša CIJELA zajednička izjava. Izdvajati i birati određene djelove i citirati ih van konteksta, jednostavno nije u redu. Žene, nastavite da se borite za sebe i ostanite jake. Voli vas, Amber – napisala je ona u opisu na svom Instagram profilu gdje je objavila i zvanično saopštenje koje je par izdao nakon cijelog haosa oko razvoda, suđenja i podjele imovine:

– Naša veza je bila izuzetno strastvena i promjenljiva, ali uvijek puna ljubavi. Nijedna strana nije podigla lažne tužbe zarad finansijske dobiti. Nikada nije bilo nikakve namjere da se počini fizičko ili emotivno povređivanje. Amber želi sve najbolje Džoniju u budućnosti. Amber će donirati novac od razvoda u humanitarne svrhe – glasi saopštenje na koje je glumica danas podsjetila.

Pored Roulingove, pa i same Amber, i reditelj filma Dejvid Jejts je nedavno branio odluku da ga zadrže u filmu…

– U vezi sa Džonijem, meni se čini kao da je postojala jedna osoba koja ga je pikirala i tvrdila nešto. Ja mogu samo da vam o njemu kažem ono što vidim svaki dan: On je pun pristojnosti i dobrote, i to je sve što ja vidim. Kakve god optužbe da su postojale nemaju nikakve veze sa ljudskim bićem sa kojim ja radim – rekao Jejts za Entertainment Weekly.

“Fantastične zvjeri: Zločini Grindelvalda” bi trebalo da izađe u bioskope 16. novembra 2018. godine, a Džoni Dep po svemu sudeću definitivno ostaje da nam dublje predstavi ovog zlikovca.

Portal Analitika