Turizam

U Splendidu Severina, Haris Džinović i Keba

Hotel Splendid bio je dio još jedne regionalne promocije novogodišnje ponude u Beogradu  .
Pod pokroviteljstvom Turističke organizacija Budva , hotelska grupa Montenegro stars u okviru koje posluje hotel Splendid zajedno sa ostalim hotelima koji organizuju doček u Budvi I Petrovcu ,predstavila je svoj trodnevni program. Gostovanje Severine, Harisa Džinovića I Dragana Kojića -Kebe te brojnih pratećih bendova izazvalo je veliko interesovanje prisutnih medija i zvanica iz privrednog , kulturnog  I javnog života srpske prijestonice .

U Splendidu Severina, Haris Džinović i Keba
Portal AnalitikaIzvor

Direktor Turističke organizacije Budva, Mladen Franović je u ime Opštine i kompletne turističke privrede  poželio dobrodošlicu i najavio ” raskošan i raznovrstan program” koji je Turistička prijestonica osmislila za mještane i goste iz cijelog regiona.

PR Manager hotela Splendid Maja Vukićević je naglasila da su u toku posljednje pripreme za ispraćaj 2017-te.

tzvuibo

  “Potrudićemo se da  nadmašimo očekivanja gostiju koji nam već  10 godina poklanjaju povjerenje” , kazala je Vukićević. Muzički ugođaj za pamćenje -gostima su obećali i izvođači koji su doprinijeli pretprazničnoj atmosferi na promociji u Beogradu  :Haris Džinović, Dragana Kojića Keba , koji će uz glavnu zvijezdu Severinu upotpuniti program u Hotelu Splendid ,ali  Momčilo Bajagić Bajaga , članovi grupe S.A.R.S., Dejan Petrović  I brojni izvođači  koji će goste uvesti u Novu godinu duž cijele Budvanske rivijere  .

 

Portal Analitika