Fudbal

Stešević probudio "romantičare"

Dejanu Vukićeviću nije išlo, probao je i Branko Smiljanić (zbog zdravstvenih problema napustio klupu), ali nije imao ništa bolje rezultate izgleda da je Vesko Stešević iskopao moć za koju se znalo da čuči u igračima Mladosti!
Stešević probudio "romantičare"
Dnevne novineIzvor

“Romantika” ponovo opija dvije utakmice, dvije pobjede, bez primljenog gola juče je u Radanovićima savladan Grbalj 2:0.

Poslije kanonade nad Petrovcem (5:0), fudbaleri Mladosti su se sa dosta optimizma spremali za Radanoviće i odigrali fenomenalno prvo poluvrijeme krunisavši ga pogotkom Stefana Bukorca. Uslijedila je ofanzivna Grblja, gosti iz Podgorice su prepustili posjed, čekali i dočekali kontru koju su realizovali Marko Ćetković i Admir Adrović omaleni vezista je bio asistent (kod oba gola), a iskusni golgeter zadao poražavajuće rane “trikolorima” koji su u krizi.

“Vrlo bitna tri boda. U prvom poluvremenu smo igrali, a u drugom smo se više branili”, poručio je Stešević.

Nešto ne štima u redovima Dragana Radojičića njegov tim je u prošlom kolu srećno došao do boda u Golubovcima (1:1), a sada je doživio četvrti poraz pred svojim navijačima. Imao je Grbalj šansi u ovom meču, ali Hulijan Montenegro, Šaleta Kordić i Petar Vukčević nijesu imali dovoljno mirnoće za gol…

“Teško je bilo šta reći. Opet smo loše stajali u zadnjoj liniji. Imali smo ofanzivnu u drugom poluvremenu, ali nijesmo znali da je realizujemo”, poruka je Radojičića.

Izvor i foto: Dnevne novine

Portal Analitika