Ostalo

Uspješno realizovane sve aktivnosti

Bodibilding i fitnes savez Crne Gore uspješno je realizovao sve planirane aktivnosti u 2017. godini i zadovoljan je postignutim, posebno imajući u vidu finansijske mogućnosti, konstatovano je na Skupštini te asocijacije.
Uspješno realizovane sve aktivnosti
Portal AnalitikaIzvor

Na Skupštini je sumirano urađeno u tekućoj godini, diskutovano je i o problemima sa kojima se savez susrijeće u radu, a usvojen je i plan i program rada za sljedeću godinu. 

- BFSCG je posebno zadovoljan postignutim u tekućoj godini, imajući u vidu finansijske mogućnosti saveza. Sa uspjehom je organizovano Balkansko prvenstvo u bodibildingu i fitnesu u Baru, realizovana je edukacija instruktora za sticanje osnovne licence za rad instruktora pilatesa i obezbijeđene su kancelarije na južnoj tribini stadiona pod Goricom - saopšteno je nakon sjednice.

Navodi se da su planovi za narednu godinu organizovanje još dvije edukacije za sticanje licenci iz oblasti fitnesa i organizacija domaćeg šampionata i učešće na međunarodnim takmičenjima.

Saopšteno je i da je planirana organizacija fitnes festivala u Baru, u maju naredne godine. Savez je apelovao na klubove da postanu dio te asocijacije kako bi svi dali svoj doprinos i podigli standarde bodibildinga i fitnesa na evropski i svjetski nivo. 

- Pozivamo da se uradi preregistracija klubova koji se bave bodibildingom i fitnesom i klubova koji se bave rekreacijom, kako bi BFSCG i nadležni savez za rekreaciju mogli sprovoditi svoje aktivnosti - piše u saopštenju.

Navodi se da BFSCG trenutno ima osam učlanjenih klubova, više od 20 registrovanih takmičara u svim kategorijama i 12 instruktora fitnesa sa licencama te asocijacije.

Portal Analitika