Fudbal

Krv i pištolj na brodu Mesijevog brata

Matijas Mesi, brat Lionela Mesija, nalazi se pred novim problemima sa zakonom pošto je policija otkrila pištolj i krv na brodu na kojem je, prema njegovim tvrdnjama, imao nezgodu.
Krv i pištolj na brodu Mesijevog brata
Sky SportsIzvor

Kada je stigao u privatni ribolovački klub nedaleko od svog doma u Argentini, Matijas Mesi je rekao čuvarima da se sudario sa pješčanim sprudom. Međutim, policija je ubrzo otkrila oružje i pozvala ga je na saslušanje. Kako prenosi argentinski mediji, on se sada nalazi pred hapšenjem, pošto organi reda nijesu uspjeli da ga lociraju.

Mediji u Argentini su prenijeli fotografije broda na kojima se jasno vide tragovi krvi.

Ovo nije prvi put da je Matijas Mesi u nesuglasju sa zakonom. Prije tri mjeseca je učestvovao u saobraćajnom udesu u kojem je sam ozbiljno povrijeđen, a prošle godine je morao da uči djecu fudbalu, što je bio dio njegove uslovne kazne jer je u njegovom vozilu pronađen pištolj.

Naređeno mu je da se kloni droge i alkohola, kao i da plati kaznu od 470 eura. Lokalni mediji su tada prenosili da je Matijas Mesi prilikom ovog hapšenja odbio da kaže policajcima koji su ga zaustavili svoje ime, a uslijedila je i fizička konfrontacija.

Prvi put Matijas Mesi, jedan od dvojice starije braće Lionela Mesija, priveden je 2008. godine zato što je navodno imao napunjen pištolj kod sebe.

U aprilu 2011. godine, prenose argentinski mediji, preživio je pokušaj ubistva.

Portal Analitika