Muzika

Stevan Fedi: Čekam da mi ugrade drugi vještački kuk, pa da jurcam na sceni

Crnogorski pjevač Stevan Fedi je nedavno bio podvrgnut teškom hirurškom zahvatu ugradnje vještačkog kuka, nakon čega ga čeka višemjesečna rehabilitacija. U toku sljedeće godine, njemu će biti ugrađen drugi vještački kuk, objasnio je  na svom fejsbuk profilu. Njihov fejsbuk status vam prenosimo integralno:

Stevan Fedi: Čekam da mi ugrade drugi vještački kuk, pa da jurcam na sceni
I.D.
I.D.Autor
FejsbukIzvor

"Dragi prijatelji, prolazi treći dan od kad sam napustio KBC u Podgorici. Kao sto većina vas zna, Boka te u ovo doba godine izdašno daruje uslovima za razmišljanje. Sticajem okolnosti, vremena i razloga za to imam na pretek. Kad me uhvati, sto vele moji Bokelji – fjaka, za razliku od pređašnjih vremena, traje veoma kratko. Vi ste jedan od razloga što je tako.

Vaše poruke i dobre želje za ozdravljenjem probudile su mi vjeru u Dobro u čovjeku. Porodica i moja mala Ellena koja, nakon razvoda naseg braka živi sa majkom u Podgorici, dva vikenda u mjesecu provodi uz mene, okružuju me ljubavlju i pažnjom.

Napokon, ne postoji više nijedan razlog da kažem da mi je fortuna okrenula ledja. Naprotiv, zahvaljujući vrhunski odrađenoj operaciji ortopeda u KBC-u, s nestrpljenjem išćekujem da mi isti tim hirurga tokom naredne godine ugradi i drugi vještački kuk pa da potom ponovo ‘jurcam i skačem’ na sceni kao sto sam to činio do prije desetak godina.

U medjuvremenu, posvetiću se komponovanju pjesama u kojima ćete moći prepoznati i moju zahvalnost svima vama", postavio je on na svom fejsbuk profilu.

24131366-1539530239456770-3356383058726684132-n

Ranije je objasnio i da mora da odbije sve novogodišnje ponude i da se nada da će nakon rehabilitacije biti spreman da se vrati na scenu bolji, spremniji, sa novim kompozicijama.
Portal Analitika mu želi brz i uspješan oporavak.

Portal Analitika