Muzika

VIDEO: Talentovani Podgoričanin izdao prvi singl

Podgoričanin, Pavle Sekulić, koji je poznat široj javnosti po učestvovanju u trećoj sezoni takmičarskog šou programa Pinkove zvijezde, objavio je svoj prvi singl"Ljepša nego ikada". Spot je, kaže Sekulić za Portal Analitika sniman u Kotoru, Perastu i na Velikoj Plaži, a u spotu su učestvovali plesači, kao i modeli.
VIDEO: Talentovani Podgoričanin izdao prvi singl
I.D.
I.D.Autor
Portal AnalitikaIzvor

"Pored plesača učestvovali su naši modeli Jovana Šuškavčević i Marko Roganović. Kada je u pitanju moja pjesma, muziku i tekst je radio Mirko Šenkovski - Dzeronimo,  aranžman Džemo Novaković, a za spot se pobrinula produkcija Invenio films", objasnio je on.
Još u ranom djetinjstvu, on je pokazao ljubav prema muzici.
"Roditelji su me maksimalno podržali. Kao učenik muzičke škole sam učestvovao na raznim takmičenjima, tako da su to neki moji počeci. Takmičenje "Pinkove Zvezde" mi je mnogo pomoglo, mislim da je to za mene jedno veliko iskustvo, a takođe to je i prilika da se steknu nova prijateljstva", priča Sekulić.


Iako je završio Ruski jezik i književnost, Sekulić želi da se posveti muzičkoj karijeri. "Bavim se samo muzikom, mnogo volim svoj poziv i maksimalno sam usredsređen na muzičku karijeru. Za sada nisam razmišljao o učešću na takmičenjima, u bliskoj budućnosti planiram da snimim nove pjesme, ali  neka to bude iznenađenje", zaključio je on za Portal Analitika.

Portal Analitika