Politika

SDP: Marović je mjera vašeg patriotizma

Član Predsjedništva SDP Ivan Vujović uputio je saopštenje za javnost, a povodom izjave Predraga Sekulića. Reagovanje objavljujemo integralno.  
SDP: Marović je mjera vašeg patriotizma
Portal AnalitikaIzvor

“Kada se bivši novinar ratnohuškačke Pobjede Predrag Sekulić osmjeli da SDP-u docira o 26 godina političke prošlosti onda je jasno da je hipokrizija i laž postala jedino mjerilo politike DPS.

Bivši novinar ratnohuškačke Pobjede, koja je bila propagandna logistika zločina pa i onog srebreničkog, pominje genocid u Srebrenici i ne osjeća nimalo stida dok to čini.

On, čiji je lider Đukanović punio gorivom Mladićeve tenkove da raspamećuje po Srebrenici, za što postoje svjedočenja i dokazi, baš nimalo da se zacrveni dok govori o tome.

Kada vi gdine Sekuliću i vaš lider Đukanović govorite o Srebrenici i 90-im godinama vi se rugate žrtvama vaše politike. Da imate bar malo osjećaja za stid makar biste ćutali o tome kad vas već niko ne vuče za jezik. Ne razmećite se sopstvenim grjehovima, sramotom i brukom, gdine Sekuliću.

Kada pominjete naših časnih 26 godina na „pravoj strani istorije“, mi znamo da vas to boli. Znamo da ste svjesni da smo mi živi svjedoci vaših zločina, pohara, Dubrovnika, Vukovara, Štrbaca, Bukovice, deportacija, progona…. Vašeg šverca i pljački, vaših stotina miliona koje ste oteli od naroda što i sami priznajete.

Znamo da vas boli što znamo da ste se bogatili na ljudskoj nesreći 100 hiljada jugoslovenskih žrtava, a kasnije i nastavili i nikada ne prestajali do današnjeg dana.

Znamo da vas boli  što i sami znate da ratni zločini ne zastarijevaju.

Znamo da vas boli što smo mi u naših 26 godina slijedili istinu i pravdu, a vi Svetozara Marovića. Marović je mjera vašeg patriotizma čiji je moto – opljačkaj državu, utekni za Beograd i odrekni se crnogorskog državljanstva.

Znajte g-dine Sekuliću da od nedjelje kada ste sa kriminalcima opsadirali Cetinje, prebijali opozicionare i mahali pištoljima na cetinjsku mladost, više ništa nije isto. Znamo da ste nervozni zbog toga ali ćete za ulične orgije kriminalnih bandi koje ste doveli da prebijaju Cetinjane morati polagati račune.

I ne razmećite se vi sa NATO i EU. Znate vi dobro da vam je to presuda. Ako ne vjerujete nama pitajte Pensa i pročitajte izvještaj Atlantskog savjeta. Balkanskim autokratama je odzvonilo, a kartu za Dubai su rezervisali samo odabrani u DPS-u. Tu nema vas gdine Sekuliću”, navodi se u reagovanju Ivana Vujovića.

Portal Analitika