Politika

Adžović: Pobijedila istinska socijaldemokratija

Na lokalnim izborima u Tuzima, na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici, pobijedila je istinska socijaldemokratija, ocijenile su Socijaldemokrate Crne Gore.
Adžović: Pobijedila istinska socijaldemokratija
MinaIzvor

Nosilac liste te partije na lokalnim izborima u Tuzima, Samir Adžović, kazao je da su u kampanju ušli sa puno entuzijazma i dokazali biračima da su njihove namjere iskrene.

„Vodili smo dosljednu kampanju, ne baveći se ostalim političkim subjektima i njihovim radom, već smo bili fokusirani na naš rad i izborni program u kojem smo ponudili najbolja rješenja za poboljšanje standarda svih građana Tuzi i Malesije“, kazao je Adžović.

On je u saopštenju naveo da u SD vjeruju da je socijaldemokratski, građanski koncept najbolje moguće rješenje za društvo koje teži progresu i to su, kako je kazao, građani prepoznali.

On je kazao da su SD na lokalnim izborima u Tuzima, u odnosu na rezultate sa prošlogodišnjih parlamentarnih izbora, ostvarili rast od 41 odsto.

„Na to smo veoma ponosni, jer se i ovog puta potvrdilo da su SD ozbiljna politička snaga, ne samo u Tuzima, već u cijeloj Crnoj Gori, koja raste iz izbora u izbore“, kaže se u saopštenju Adžovića. 

To, kako je naveo, dokazuje i činjenica da su treća politička stranka po broju osvojenih mandata, i jedna od samo dvije partije koja je učestvujući isključivo samostalno, ostvarila parlamentarni status u lokalnim skupštinama opština u kojima su održani lokalni izbori.

„Želimo još jednom da iskažemo veliku zahvalnost svim građanima koji su u nama prepoznali istinsku snagu i koji su nam dali glas podrške. Ono što možemo da obećamo svim građanima Tuzi i Malesije jeste da će naš rad biti zasnovan na našem izbornom programu koji je konkretan i realno ostvarljiv“, poručio je Adžović.

Portal Analitika