Fudbal

Petarda Barselone za plasman u osminu finala

Ekipa Barselone je veoma lako savladala Mursiju sa ubjedljivih 5:0 (1:0) i sa ukupnih 8:0 prolazi u narednu fazu Kupa kralja - u osminu finala.
Petarda Barselone za plasman u osminu finala
MarcaIzvor

Pako Alkaser je danas uspio da se ponovo upiše u strijelce, postigao je vodeći gol u 16. minutu, a do kraja prvog dijela igre nije bilo golova.

U nastavku rapsodija Barselone, Pike je pogodio, zatim Vidal, da bi tačku na ovaj meč stavili Denis Suarez u 74. i Arnaiz u 79. minutu.

Najveću blamažu je doživjela ekipa Sosijedada. Oni su danas poraženi od Ljeide na svom terenu rezultatom 2:3, ukupan rezultat je 3:3, ali zbog golova u gostima, Ljeida ide dalje. Inače, radi se o trećeligašu, zbog čega je šok opravdan.

Zanimljivo, Ljeida je preokrenula 2:0 - Sosijedad je poveo golovima Ljorentea i Huanmija, ali su Nunjez, Molina i Triles pogađali za prolazak gostiju.

U osmini finala je i Sevilja, koja je takođe bila ubjedljiva, savladala je danas Kartagenu sa 4:0, pa ukupnim rezultatom 7:0 ide dalje.

Ben Jeder je postigao dva gola u prvih pet minuta, Ganso je povisio na 3:0, a konačan rezultat postavlja Korea u 66. minutu utakmice.

Portal Analitika