Politika

SNP: Bolje biti partija iz naroda, nego iz Ramade

SNP ima ime, snagu i budućnost. SNP je partija potekla iz naroda, nastala kao odgovor na  odnarođenu vlast. Pokušavali ste vi i vaši politički učitelji mnogo puta do sada da je uništite, ali nije vam uspjelo, poručeno je iz SNP-a predsjedniku parlamenta i lideru SD-a Ivanu Brajovića, nakon što je danas saopštio da su neke stranke u nestajanju. 
SNP: Bolje biti partija iz naroda, nego iz Ramade
Izvor

“Predsjednik Socijademokrata i aktuelni predsjednik krnjeg parlamenta Ivan Brajović daje sebi za pravo da govori o SNP-u koristeći termin „u nestajanju“. To je pravo sam sebi dao ili mu ga daju njegovi mentori iz DPS-a koji su mu i omogućili da danas bude tu gdje jeste”, navodi se u saopštenju SNP-a.

Dodaju da SNO nije i neće biti u nestajanju, jer SNP ima snagu koja je u narodu a građani  prepoznaju prave vrijednosti  za koje se SNP uvijek zalagala.

“Za razliku od vaših partijica koje je na političkoj sceni instalirala mašinerija DPS-a, SNP svojim biračima nudi svoj program, svoje ideje i svoju viziju. Uvijek smo davali svoj politički maksimum da budemo uz narod, da rješavamo njegove probleme  i da ukazujemo da pogubnu politiku vlasti”, dodaje se u saopštenju.

SNP je poručila Brajoviću da je mnogo je ljepše biti partija iz naroda, nego partija iz Ramade.

 

Portal Analitika