Marketing

Novi paketi, internet opcije i digitalni dodaci za poslovne korisnike

Telekom je za svoje poslovne korisnike pripremio nove postpejd pakete koji u mjesečnu pretplatu uključuju brojne povoljnosti. Novi paketi su kreirani tako da zadovolje različite potrebe korisnika, a u ponudi su: Smart Biznis Intro, Start, Regular, Superior i Exclusive paket. 
Novi paketi, internet opcije i digitalni dodaci za poslovne korisnike
Portal AnalitikaIzvor

Nova ponuda donosi mnogo više interneta i kontrolu internet potrošnje u zemlji i inostranstvu, neograničene pozive i SMS u mreži, više minuta ka svim mrežama, kao i povoljnosti u romingu: 300 besplatnih dolaznih minuta iz Crne Gore u mreži VIP Srbija, i odredjeni broj besplatnih minuta za dolazne pozive iz Crne Gore u 17 zemalja (ukoliko aktiviraju uslugu Moj svijet).  Pored toga, uključene su i Cloud usluge - Mail Exchange, Antivirus zaštita koji omogućavaju praktičan, siguran i jednostavan pristup e-mail porukama, kao i korišćenje interneta bez straha od virusa, spyware, spam i hakerskih napada.

Neiskorišćeni minuti, poruke, i internet u nacionalnom saobraćaju se prenose u naredni mjesec. Nakon potrošenih GB iz paketa, pristup internetu se blokira. Ukoliko korisnik želi, može aktivirati neki od internet dodataka, ili jednostavno deaktivirati limit internet potrošnje.

Svi korisnici koji do 27.1.2018. ugovore paket na 24 mjeseca, kao dodatnu povoljnost dobijaju duple GB iz paketa tokom dvije godine.

Za poslovne korisnike novih paketa Crnogorski Telekom je pripremio i širok portfolio internet opcija i digitalnih dodataka za što kvalitetnije online iskustvo. U želji da omogući korisnicima da osjete sve prednosti opuštenog surfovanja u najboljoj 4G mreži u Crnoj Gori, korisnicima su na raspolaganju nove internet opcije sa 1, 3, 5, 10, 20 GB interneta mjesečno, kao i jednokratne internet opcije.

Detaljne informacije o novim paketima, internet opcijama i digitalnim dodacima dostupne su na: https://telekom.me/mobilna-telefonija-poslovni-landing.nspx

 

Portal Analitika