Politika

Demokrate: DPS je u rasulu

DPS je u totalnom rasulu, a takvo im je i posljednje saopštenje. Još jednom, po ko zna koji put u posljednje vrijeme, kao odgovor na pravu hrpu video snimaka kao dokaza njihovih nečasnih i protivzakonitih radnji, OKG DPS poziva građane da vjeruju njima, a ne sopstvenim očima, ocijenjeno je iz Demokrata.
Demokrate: DPS je u rasulu
Portal AnalitikaIzvor

Opozicija samu sebe potkrada, a predstavnici Demokrata sami na sebe dižu pištolje - kakva šarlatanska i logika koja potcjenjuje inteligenciju svakog zdravomislećeg čovjeka.

Gospodo, ne pomaže zaštita policije, ne pomaže zaštita ANBa, ne pomaže zaštita institucija koje su dužne da štite red i zakon, a ne da ga krše u vašem interesu. Protiv građana se ne može. Ne možete vi toliko ukrasti, koliko građana može izaći.

"A i izlaze masovno. Osjetili su pad režima. Zato, pozivamo sve one koji se makar i na trenutak dvoume da li da izađu, da iskoriste svoje biračko pravo i budu dio onih koji će ući u istoriju kao građani koji su srušili diktatorski režim jednim potezom olovke. Gotovi su", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Portal Analitika