Politika

Opozicija izaziva incidente jer je svjesna da gubi izbore (VIDEO)

Jasno je da je opozicija u sve četiri opštine svjesna da gubi i ove izbore, zato od petka koriste sve moguće načine da pred građanima opravdaju poraz i, prema ustaljenoj praksi, ne priznaju izbore jer im se rezultat ne dopada, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.asno je da je opozicija u sve četiri opštine svjesna da gubi I ove izbore, zato od petka koriste sve moguće načine dap red građanima opravdaju poraz I, prema ustaljenoj praksi, ne priznaju izbore jer im se rezultat ne dopada.  
Opozicija izaziva incidente jer je svjesna da gubi izbore (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Kako kažu iz DPS-a, osim što je opozicija na najgrublji način i planirano prekršili predizbornu tišinu, uz podršku pojedinih medija, pokušali su da podignu tenzije izazivanjem različitih incidenata, sa čime su nastavili i tokom izbornog dana.

"Njihove laži, odglumljeni, isječeni i montirani video snimci služe isključivo za dizanje medijske prašine i pravljenje navodnih heroja od ljudi koji se ponašaju kao siledžije po cetinjskim ulicama, progone ljude, zaustavljaju saobraćaj, prijete i psuju", kazali su iz DPS-a.

Da je opozicija odlučila da nasilnim metodama ometa lokalne izbore na Cetinju, dodaju iz DPS-a, svjedoče i video snimci a kojima je zabilježeno organizovano okupljanje Dritana Abazovića, Raška Konjevića, Danila Mrvaljevića, Filipa Adžića, Miloša Perišića i ostalih iz URE, Demokrata i SDP-a ispred štabova DPS-a, kako bi, tvrde iz DPS-a, isprovocirali bilo kakav incident i pokušali na silu da upadnu u prostorije.

"Svi njihovi kandidati za odbornike se takođe nalaze raspoređeni ispred štabova DPS-a i tokom čitavog dana pokušavaju da izazovu incidente", reklu su oni.

"Cetinje nije ni pod kakvom okupacijom opozicije, već u vrijeme kada građani koriste svoje ustavno pravo da izaberu lokalnu vlast, oni koji se predstavljaju kao „građanska opozicija“ igraju uloge lokalnih kavgadžija i siledžija, po već oprobanom receptu DF-a.

Zato DPS poziva sve građane da bez straha i tenzija iskoriste svoje garantovano pravo i izađu na birališta do 20 sati", zaključuju iz Demokratske partije socijalista.

 

Portal Analitika