Crna hronika

Detalji jučerašnje pucnjave u Igalu

Nikšićanin Miodrag Kršikapa (56) juče je u blizini lokala „Boem“ u Igalu teško ranio Olgu Perović (45) iz Herceg Novog, a potom izvršio samoubistvo. Tragedija se dogodila oko 10 sati ujutru, kada je Kršikapa Perovićevu , sa kojom je ranije bio u vezi, pokušao da ubije kratežom. 
Detalji jučerašnje pucnjave u Igalu
PobjedaIzvor

Ona je sa teškim povredama prebačena u Opštu bolnicu Meljine, gdje je medicinski zbrinuta. Kako je za Pobjedu rekao dr Goran Komatina, pacijentkinja je primljena na odjeljenje hirurgije nešto poslije 10 sati u veoma teškom stanju, sa prostrelnim ranama. - Riječ je o teškim tjelesnim povredama, desna strana grudnog koša i desna ruka bili su skoro razneseni. Desna nadlatkica je skroz smrskana.

Nakon više od sat komplikovane operacije uspjeli smo da zbrinemo povrijeđenu. U šok sobi je i dalje je u teškom tjelesnom stanju. Životno je ugrožena, ali su vitalni parametri za sada stabilni. Do daljnjeg ostaje na odjeljenju, radimo sve što možemo da je što bolje zbrinemo – kazao je juče poslijepodne dr Komatina, koji je sa timom saradnika bolnice u Meljinama reagovao u rekordnom roku i zbrinuo povrijeđenu. Uviđaj je, u prisustvu službenika CB Herceg Novi i balisti- čara iz Forenzičkog centra, obavila državna tužiteljka Tanja Čolak-Deretić. Tokom uviđaja izuzeti su određeni dokazi koji će biti poslati na vještačenje, a tijelo Kršikape je poslato na obdukciju.

Portal Analitika