Društvo

Sedam preduzeća dobilo besplatan prostor, tri studenta nagrade

Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada obezbijedio je besplatan kancelarijski prostor kao i besplatne računovodstvene usluge u prvoj godini poslovanja za sedam preduzeća koja su u u procesu osnivanja ili preduzeća mlađa od 12 mjeseci.



Sedam preduzeća dobilo besplatan prostor, tri studenta nagrade
Portal AnalitikaIzvor

Na osnovu takmičenja biznis planova i odluke žirija u sastavu Dušan Rašović, računovođstvena agencija "Codex", Ljubica Kostić Bukarica "Asocijacija poslovnih žena" i Miroslav Boljević iz Biroa za ekonomsku saradnju i podrsku biznis zajednici, ovu mogućnost su dobili NaMapi.me – Mišo Savović, Dedal d.o.o. – Leka Dedivanović, Master travel – Tamara Radulović, Fit Camp – Anđela Lazarević, E.P. translation d.o.o. – Elmina Premtić, Računovodstvena agencija – Dragan Goranović i Arhetip – Bojan Đurišić.

Takođe, Fondacija Prof. dr Dragan Lajović  je tom prilikom uručila studentske nagrade iz oblasti biznisa i preduzetništva za školsku 2016/17 godinu, za tri studenta.

Prvu nagradu, u visini od od 400,00€ osvojila je Milica Đurović, drugu nagradu u visini od 350,00€ Anica Beljkaš, a treću u iznosu od 250, 00 eura Jelena Tomašević, svi sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

 

Portal Analitika