Abiznis

Uz „Pobjedu“ 100 grama kafe

Svi potrošači koji odluče da u subotu i nedjelju posjete Aroma markete i Conto diskonte, na kasi mogu da potraže izdanje lista „Pobjeda“ i na poklon će dobiti kafu Negro u pakovanju od 100 grama
Uz „Pobjedu“ 100 grama kafe
PobjedaIzvor

Kažu da dobre navike ne treba mijenjati. Zato, i ovog vikenda „Pobjeda“ i kafa „Negro“ nastavljaju sa darivanjem. Svi potrošači koji odluče da u subotu ili nedjelju posjete Aroma markete i Conto diskonte, na kasi mogu da potraže izdanje lista „Pobjeda“ i na poklon će dobiti kafu Negro u pakovanju od 100 grama.

-Vikendom prva jutarnja kafa za većinu ima posebnu draž. Jutro počinje bez stresa i brige da li ćemo sve stići što smo planirali. Kafa inspiriše na druženje i podsjeća nas na lijepe momente koje želimo da provedemo sa porodicom i prijateljima. Zato i ovog vikenda ljubiteljima dobrih navika u Aroma marketima i Conto diskontima darujemo kesicu kafe Negro uz kupljeni list „Pobjeda“. Prisutni smo na tržištu Crne Gore 10 godina, i želja nam je da nastavimo, sa velikom pažnjom da biramo, pržimo i meljemo najfinija zrna, kako bi se u ovom napitku mogla osjetiti ta harmonija ukusa. A kao dobru naviku preporučujemo za ovaj vikend lijepo raspoloženje, odlazak u prirodu i mnogo smijeha – kazali su iz kompanije „Food Industry“.

Iz ove kompanije podsjećaju da se u kafi uživa širom svijeta tokom cijelog dana, i da sa svojim okrepljujućim aromama kafa pruža posebno zadovoljstvo, bodri duh i podstiče dobro raspoloženje.

Dnevni  list „Pobjeda“ na ovaj način nastavlja sa prijatnim iznenađenjima, i poklonima za svoje čitaoce u saradnji sa kompanijom „Food Industry“, i to u svim Aroma marketima i Conto diskontima.

 

 

 

Portal Analitika