Društvo

Madžgalj zadržan na Intenzivnoj

Radnik obezbjeđenja Marinko Madžgalj (30) teško je povrijeđen juče oko 11 sati na otvaranju marketa ,,Naš diskont“ na Zabjelu kada je sa prvog sprata propao kroz zaštitnu ceradu. Kako je Pobjedi saopšteno iz Kliničkog centra Crne Gore, Madžgalj je primljen sa povredama glave i grudnog koša i smješten je na odjeljenju Intenzivne njege.  
Madžgalj zadržan na Intenzivnoj
PobjedaIzvor

Pobjeda prenosi da je, do zaključenja lista, stanje Madžgalja bilo je stabilno. Istraga će utvrditi kako je došlo do nezgode.

Sinoć su se iz kompanije „Voli“ oglasili saopštenjem, navodeći da Madžgalj nije bio na radnom zadatku u vrijeme nesreće.

- Radnik koji se na našu veliku žalost povrijedio u novootvorenom marketu u tom trenutku nije bio na svom radnom mjestu, tj. nije imao radni zadatak u tom djelu objekta – saopštili su iz Volija.

Dodali su da je „ugrozio svoj život nepažnjom, samoinicijativno“, krećući se u dijelu zgrade u kojem nije dozvoljen ni ulaz ni prolazak.

- Duboko žalimo zbog toga što se dogodilo i uz našeg smo kolegu i njegovu porodicu, sa velikom željom da se što prije oporavi i pružamo svu potrebnu podršku – saopštili su iz kompanije ,,Voli“.

Portal Analitika