Crna hronika

Prijetio da će ubiti sina, policija spriječila tragediju

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Andrijevica su, postupajući po operativnim podacima, lišili slobode jedno lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo nasilje u porodici i porodičnoj zajednici, saopšteno je iz Uprave policije.
Prijetio da će ubiti sina, policija spriječila tragediju
Uprava policijeIzvor

Naime, službenici OB Andrijevica su, 21.11.2017. godine, postupajući po operativnim saznanjima i po prijavi M.D. (46) iz Andrijevice da mu u porodičnoj kući, otac M.D. (74) upućuje prijetnje, izašli na lice mjesta.

"Tom prilikom, policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke CZ M-57 kalibra 7,62 mm, 97 komada pištoljskih metaka kalibra 7,62 mm, 48 komada puščanih metaka kalibra 8x57 mm, 185 komada puščanih metaka kalibra 7,9 mm, u ilegalnom posjedu. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da se M.D. (74) liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo nasilje u porodici i porodičnoj zajednici", zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika