Crna hronika

FOTO:Oduzeti skupocjeni automobili, telefoni,oružje...

Pripadnici crnogorske policije po naredbi kotorskog suda su izvršili pretrese na šest lokacija u Kotoru i uhapsili M.Č., zbog sumnje da je nedozvoljeno držao oružje i eksplozivne materije, saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije. 
FOTO:Oduzeti skupocjeni automobili, telefoni,oružje...
Portal AnalitikaIzvor

Policija je pretresla objekte koje koriste Saša Ivanović, Nedjeljko Bulatović, Branko Krivokapić, Milan Đurđulov, Dejan Božić i Milutin Cotar i privela ih.

policija4

„U pretresima je pronađeno  i oduzeto šest vozila, među kojima su i vozila visoke klase, marke "BMW"; "Audi", "Peugeot",16 mobilnih telefona i veći broj SIM kartica različitih mobilnih operaterapet lap top računara, dva pištolja, od kojih je jedan bez fabričkog broja odnosno fabrički broj je izbrušen, 50 komada detonatorskih kapisla, 2 veća kruga sporogorećeg štapina ukupne dužine oko 40 metara, 85 komada pištoljske i više komada  puščane municije različitih kalibara, sprej – suzavac, pancir, više potvrda o prijemu i predaji novca na iznose od 13.000 eura i 12.000 eur i izjava o pozajmici novca na 20.000 eura“, saopšteno je iz Uprave policije.

policija-2

„O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.Č. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu. Nad privedenim licima se vrši kriminalistička obrada. Sve dalje aktivnosti prema privedenim licima će biti preduzete u konsultacijama sa nadležnim tužiocem. Pronađeni i oduzeti predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja“, saopšteno je iz Uprave policije.

 

Portal Analitika