Marketing

Kreće treći edukativni karavan!

Što je ljepše od nasmijanih mališana? Naročito kada ti osmijesi blistaju bez ijednog karijesa. 

Da bismo osigurali zdrave i lijepe osmijehe potrebna je pravilna dentalna edukacija od malih nogu, stoga kompanija Mars treću godinu zaredom sprovodi akciju „ORBIT POKLANJA OSMIJEH“.
Kreće treći edukativni karavan!
Mars Multisales Baltics Balkan AdriaticIzvor

U prvoj fazi projekta je uz podršku potrošača uspješno prikupljen novac u svrhu dentalne edukacije što je omogućilo da krajem oktobra Orbit krene u drugi dio zajedničkog pohoda na blistav osmijeh.

Orbit edukativni karavan će posjetiti mnogobrojne predškolske ustanove i domove za nezbrinutu djecu i uz puno zabave, ljubavi i strpljenja podučavati najmlađe osnovama pravilne dentalne higijene.

Mališani će na interesantan i njima prilagođen način naučiti kako da se pravilno staraju o svojim zubićima kroz savjete stomatologa. Na kraju druženja, već dobro poznata maskota “Veliki Zub” djeci će podijeliti i Orbit poklončiće.

orbit-karavan

Orbit edukativni karavan neće zaustaviti svoje zabavno-korisne točkove sve do kraja novembra i zato želimo da se zahvalimo svim potrošačima koji su prepoznali akciju kompanije Mars i kupovinom pakovanja Orbit guma za žvakanje omogućili da osmijesi naših najmlađih blistaju punim sjajem!

 

 

Portal Analitika